1-جمهوری اسلامی یمن متحد

1-جمهوری اسلامی یمن متحد

لازم ان الیمن فتح المکه المره اخری وجعله امنا للظهور قائم فی المکه
1-جمهوری اسلامی یمن متحد

1-جمهوری اسلامی یمن متحد

لازم ان الیمن فتح المکه المره اخری وجعله امنا للظهور قائم فی المکه

کیف پول سعودی !

 جهان در آستانه یک تحول فکری قرار گرفته، و آن این است که تازه فهمیده: نه کیف پول انگلیسی نه کیف پول آمریکایی، بلکه همه نامردمی ها و نابخردی ها و مراتب سقوط بشری، از کیف پول سعودی است. وقتی بی بی سی که یک صفحه مخصوص: کودک آزاری دارد ولی هیچگاه از قتل عام: کودکان فلسطینی و یمنی و عراقی، چیزی نمی نوشت ما فکر می کردیم: لابد خبر ندارد یا در این کشورها خبرنگار ندارد! و یا اگر سازمان ملل با تمام شواهد موجود، هیچگاه عربستان را درلیست سیاه قرار نمی داد، بلکه حتی رئیس کمیسیون حقوق بشر هم معرفی می کرد! مردم دنیا تصور می کردند: شاید عمدی در کار نباشد و سازمان مللی ها، در برج عاج نشستند و از هیچ کجا خبر ندارند، و الا اگر خبر داشتند کاری می کردند!

اما حالا معلوم شد همه اینها، زیر سر دلار کثیف نفتی آل سعود است. امروز حتی دبیرکل اعتراف کرد : حذف نام عربستان سعودی از: لیست ناقضان حقوق بشر دردناک بود، ولی چاره ای نداشتیم چون سازمان ملل، در خطر بی پولی قرار داشت. و این یعنی کلیه برنامه های سازمان ملل، تابع کیف پول سعودی است! و اگر روزی آل سعود تهدید به عدم پرداخت کند، سازمان ملل با خطر نابودی کامل روبرو است. و به عبارت بهتر سازمان ملل، در اجاره آل سعود است! اگر آمریکا یا انگلیس تاکنون پز می دادند، اکنون معلوم شد که آنها هیچکاره بودند، زیرا پز عالی با جیب خالی بود! لذا شورای امنیت سازمان ملل، و دیگر ارگان های آن هم تابع همین سیاست هستند، و فرانسه و امریکا و انگلیس در واقع: دکور شورای امنیت می باشند!

وقتی فمینیست های جهان، برای حقوق زن، جامه درانی می کنند و یقه خود را پاره می کنند، جای تعجب بود که چرا اصلا نامی از آل سعود، در این همه غوغای آنها نبود. آل سعودی که به زنها اجازه رانندگی نمی دهد، و هرکدام از شاهزاده ها، هزاران زن رسمی و غیررسمی دارند! زنان را مانند کاغذ زباله، پس از یکبار مصرف دور می اندازند. دنیا دچار توهم شده بود :ه یعنی آل سعود چنین کارهایی نمی کند، و آیا از دید فمینیست ها پنهان بوده؟ یا فمینست های بیچاره از آن خبر نداشتند! ولی حالا معلوم شد سگ بازی بوده است! یعنی یک استخوان از طرف آل سعود، به سمتی پرتاب می شد و: فمنیست ها به ان سو پارس می کردند، بدون اینکه بدانند عامل اصلی ضدیت با زنان، همان استخوان پرت کننده است، که با زرنگی تمام به آنها آدرس اشتباه می داده، و آنها را به جای دیگری کیش کیش می کرده است.

وقتی در طول عمر اسرائیل، حتی یک گلوله از طرف ارتش عربستان، به سوی اسرائیل شلیک نشد، همه فکر کردند که آل سعود، اخته است و ارتش ندارد! و الا یک گلوله که ارزشی نداشت. اما با حمله به بحرین و یمن معلوم شد: تمام زراد خانه های جهان، در دست آل سعود بوده و اگر، هرکدام از کارخانه های اسلحه سازی جهان، سفارشی از آل سعود دریافت نمی کردند، به معنی نابودی انها قطعی بود.    وقتی آمریکا به عراق حمله کرد و: در افغانستان نیرو پیاده کرده، همه گفتند آمریکا آتش افروز است، و جهان را به سوی جنگ و نابودی می کشاند. ولی وقتی معلوم شد بودجه تمام این لشکرکشی ها را، آل سعود نقد و به چندین برابر پرداخت کرده، دنیا از خوابی که فرورفته بود بیدار شد. و همکار دزد و شریک قافله را شناخت. کسی که خود را شریک مردم خاورمیانه و دوست اعراب، و رئیس مسلمانان خطاب می کرد، ولی از پشت به آنها خنجر می زد، و انها را تشویق به ارتباط دوستانه با اسرائیل می کرد. شاید هیچکس ندانست که چرا روسیه، ناگهان جبهه مقاومت را ترک کرد، تا دوباره داعش حملات خود را به حلب و دمشق افزایش دهد، ولی این کار معجزه آسا! فقط از دلار های نفتی آل سعود ساخته بود، تا جاییکه پوتین را واسطه آشتی: بین ایران و آل سعود تبدیل کرد. در حادثه یازده سپتامبر، همه انگشتان به سوی ایران نشانه رفت، بدون آنکه کسی بداند القاعده، یک شرکت بزرگ بازرگانی امنیتی و عمرانی است، که با سهام جرج بوش و شاهزاده سعودی در حال کار است، و انفجار آنجا فقط برای از بین بردن: اسناد مالی و بدهکاری خاندان سعود و جرج بوش بود. بعد هم که اسناد آن پیدا شد، و قرار شد منتشر شود، باز دیدیم این معجزه کیف سعودی! کار خود را کرد و از انتشار آن 28صفحه، جلوگیری نمود.   همه کسانی که برای دموکراسی دل می سوزاندند، برای یکبار هم نشد از خود بپرسند: چرا در عربستان انتخابات برگزار نمی شود؟ شاید آن موقع دلیلش را نمی دانستیم، ولی حالا میدانیم که آن دموکرات ها، از کیف سعودی بی نصیب نبوده اند.

کیف پول سعودی

Cüzdan Arabistan!

 Dünya zihinsel dönüşümün eşiğinde olduğunu, ve o gerçekleştirilir: çanta veya cüzdan Amerikan İngilizcesi, ancak tüm insanlık dışı ve insan çılgınlık ve uzak düşmek, çanta Arabistan ne. BBC zaman o özel bir sayfa: çocuk istismarı, ama asla katliam: Yemen ve Irak ve Filistinli çocuklar, biz yazdı düşündüğün gibi değil: muhtemelen bilmiyor ya da bu ülkelerde bir muhabir yok! mevcut tüm kanıtlar ile Birleşmiş Milletler Veya, asla kara liste Suudi Arabistan, tanıtıldı İnsan Hakları Komisyonu Başkanı bile değil! belki değil kasıtlı ve BM çalışma ve fildişi kulesinde oturup hiçbir yerde bilmiyorum ve onlar çalışıyorsanız Ella biliyordum: Dünya düşündüm!

Ama hepsi çıktı, Suudi petrolünün kafası kirli dolar. İnsan hakları ihlal listesinden Suudi Arabistan'ı kaldırmak acı oldu, ama Birleşmiş Milletler yoksulluk riski altında olduğundan biz seçeneğim yoktu: Bugün bile Genel Sekreter başvurdu. Bu, tüm BM programları anlamına gelir, cüzdan Arabistan! Bir gün Suud ödenmemesi için tehdit olmadığını ve BM toplam imha tehlikesi ile karşı karşıya. Ve BM Diğer bir deyişle, Suudi Sarayı kira olduğunu! Amerika veya İngiltere zaten pişmiş ise, pişirme boş cepler ile mükemmel çünkü onlar, hiçbiri ana olduğu ortaya çıktı! Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve diğer organlara da aynı politika, Amerika ve İngiltere ve Fransa tabidir ve yer almaktadır: Dekor Güvenlik Konseyi vardır!

Dünyadaki feministler, kadın hakları için, onun yaka içinde giysi yırtılmış ve hepsi bu el-Suud sözünü, bunların cıvıl cıvıl neden acaba ne zaman. Saud kadın sürücü izin verilmez ve prenslerin her kadının binlerce resmi ve gayrı resmi var! atık kağıt gibi kadınlar, daha sonra atılabilir atın. Suud Evi böyle şeyler yapmaz arasında ve görünümü feministler gizlenir: sanrısal dünyaydı? Veya kötü feministler bunun farkında oldu! Ama şimdi oyun bir köpek olduğu ortaya çıktı etti! Yani, Suud Evi'ne kemik, yanına atıldı olduğunu: feministler bu yönde havlayan, anti-kadın ana nedeni bilmeden, kemik kaybı aynı, onlar yanlış adres veri kandırmaca olduğunu, başka bir yerde bunları hoşt zorunda.

İsrail hayatında, Suudi Ordusu bile bir mermi, İsrail'e ateş edildi, herkes Suud House, kastrasyon ordu olmadığını düşündüm! Bir mermi Aksi takdirde, değmez. Suud Evi elinde, dünyanın tüm cephaneliğin ve dünyanın silah fabrikasının herhangi Suud Evi özel verilmemiştir, eğer imha kesin olduğunu anlama gelir: Ama saldırı Bahreyn ve Yemen ortaya çıktı.

Amerika inmiş Irak'ı işgal ve Afganistan'daki, tüm Amerika'nın kışkırtıcı söyledi ve savaş ve yıkım doğru dünyayı neden olur. nakit olarak tüm kampanyanın bütçesini, Suud Evi çıktı ve birkaç kez için ödenen ancak dünya depresif bir rüyadan uyandım. Ve karavan hırsız ve ortak tanıma adam. Ortadoğu'da ortağı ve arkadaşı, Araplar ve Müslümanlar kafa denir, ama bıçak arkalarından gitti ve İsrail ile onun dostu ilişki için onları teşvik Kim. Belki de hiç kimse Halep ve Şam artış Rusya, direnç aniden sola neden yeniden ISIS saldırıları biliyordum, ama bu mucizevi olduğunu! Sadece Suudi petrol dolar İran ve Suudiler arasındaki Putin aracılı uzlaşma döndü ölçüde yapılmıştır.

 Eylül onbir durumunda, tüm parmaklar, güvenlik ve kalkınma George W. Bush, ve operasyonda hisseleri ile Suudi Prens ve patlama sadece yok etmek olduğunu, büyük bir ticari şirkettir el Kaide'yi bilmeden herkes olmadan, İran'a doğru işaret: finansal belgeler ve Suud ve ABD Başkanı George W. Bush'un borç evi. Sonra Arabistan bu mucizeyi görünce çantayı açarak, bu belgeler bulundu ve serbest bırakılmasını oldu! Eserleri ve 28 sayfalık yayın önlenebilir.

Seçimler Suudi Arabistan'da düzenlenen değil neden: kendilerine sormak değil bir kez, Demokrasi kalp için attı herkesi? biz o zaman bilmiyordum Belki çünkü, ama şimdi biz Demokratlar Kiev Arabistan mahrum edildiğini biliyoruz.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.